Spa-etiketti

Home / Spa-etiketti

Spa etikettiä kunnioittamalla pyrimme varmistamaan, että jokainen voi nauttia palveluistamme kokonaisvaltaisesti ja kokea rentouttavan hoitoelämyksen. Etiketin noudattaminen antaa henkilökunnallemme mahdollisuuden palvella vieraitamme mahdollisimman yksilöllisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

 SAAPUMINEN

Mikäli olet varannut jonkin saunapaketeistamme, toivomme, että saavut paikalle 10 min ennen sovittua aikaa. Muussa tapauksessa toivomme Sinun saapuvan hyvissä ajoin.

Mikäli joudut perumaan aikasi, teethän sen mahdollisimman ajoissa, viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta. Sairastuessasi, peruthan aikasi heti aamulla.

HILJAISUUS

Saapuessasi hoitolaan, huomioithan muut asiakkaamme ja suljet matkapuhelimesi vierailusi ajaksi. Arvostamme hiljaisuutta ja pyrimme välttämään kovaäänistä puhetta.

TERVEYDENTILA

Voidaksemme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla kerrothan, jos Sinulla on jokin sairaus, allergia, lääkitys tai olet raskaana tai jos Sinulle on hiljattain tehty plastiikkakirurgisia hoitoja. Muista riittävä vedenjuonti ennen hoitoja/saunoja sekä niiden jälkeen.

KOMMUNIKAATIO

Hoidon alussa hoitaja tiedustelee hoitoon liittyviä asioita, mutta sallii Sinun muuten nauttia ja rentoutua hoidon aikana niin halutessasi. Voit milloin tahansa avata keskustelun itse tai esittää hoitajalle toiveitasi hoidon kulkuun liittyen. Toivomme Sinun kertovan, jos jokin tuntuu epämukavalta.

MYÖHÄSTYMINEN

Myöhästyessäsi hoidoista, hoitoaikasi lyhenee myöhästymisen verran.

PUKUTILA/SUIHKUT

Pukuhuonetilat ovat jaettu erikseen miehille ja naisille. Miehille ja naisille on erikseen suihkut pukuhuoneen suihkutilojen yhteydessä. Infrapunasaunassa, perinne- ja höyrysaunassa käytetään uima-asua.

Hellimön pukuhuoneissa on lukolliset kaapit, joissa on sinua varten jo valmiiksi kylpytakki, pyyhe ja tossut. Suihkutiloissamme on valmiina suihkusaippuat, shampoot ja hoitoaineet sekä ylelliset ihonhoitotuotteet.

Toivotamme Sinulle rauhaisaa ja stressitöntä hoitohetkeä.