Kanta-asiakkaat

Liity Hellimön kanta-asiakkaaksi! Kanta-asiakkuus on ilmainen. Kanta-asiakkaana saat hoitopisteistä ja saunoistamme -15% (ei koske hierojan ja kosmetologin palveluja tai tarjouksia). Lähetämme kerran kuukaudessa kanta-asiakaskirjeen, jossa kerromme ajankohtaisista asioista ja mahdollisista muutoksista aukioloajoissa tms. Joka kuukausi voimassa on kuukauden kanta-asiakastarjous ja järjestämme lähes joka kuukausi kanta-asiakasillan, jossa pääset edullisesti kokeilemaan hoitopisteitä ja saunomaan sekä nauttimaan kevyttä illallista.

Lisäksi voit liittyä kanta-asiakkaiden erikoistarjoukset listaan. Silloin saat sähköpostiisi vaihtuvan erikoistarjouksen 6 kertaa vuodessa, joka on voimassa aina 2 viikon ajan.

25.5.2018 voimaan tulevan Tietosuoja-asetuksen vuoksi tässä lisätietoja:
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=celex:32016R0679

Kanta-asiakkaiden tiedot tallennetaan pöytäkoneemme y-asemalle excel-taulukkoon sekä nimi ja sähköpostiosoite Mailchimp-postitusjärjestelmään, josta kanta-asiakaskirjeemme lähetetään. Jos tahdot erota kanta-asiakkuudesta ja poistaa tietosi kanta-asiakaslistaltamme, ilmoita vain meille ja teemme sen. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.Liittymällä kanta-asiakkaaksi hyväksyt antamiesi tietojen säilytyksen mainitussa paikoissa sekä kuukausittaisen kanta-asiakaskirjeen vastaanottamisen sähköpostitse. Saatamme lisäksi lähettää maksimissaan 2 uutiskirjettä per vuosi.

  Liityn kanta-asiakkaiden erikoistarjoukset-listalle *

  Lähetä -nappia painamalla vahvistat lukeneesi yllä olevan tekstin tietosuoja-asetukseen liittyen.

  Kanta-asiakkaille yhteistyössä myös:

  Alfa Mover -10% ovh-hinnoista
  Gym 23 -10% ovh-hinnoista

  Liity Hellimön kanta-asiakkaaksi ja hyödynnä upeat edut!