Saunamaailma

Saunamaailma

SAUNAMAAILMA

Infrapunasaunasta höyrysaunaan kera ylellisen kuorintasuolan. Hellimön perinteisen saunan hienot löylyt päälle ja sitten pulahdus kauniiseen paljuun. Ihanaa hemmottelua tunnelmallisessa saunamaailmassa työ- tai ystäväporukan kanssa tai vaikka ihan itsekseen.

INFRAPUNASAUNA

Infrapunasaunan lämpö vastaa auringon lähettämää ja kehomme tuottamaa lämpöä, esim liikunnan seurauksena. Lämpöenergia vilkastuttaa verenkiertoa, tehostaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Saunan jälkeen olosi on puhdistunut ja virkeä. Syvälämpö myös lievittää kipuja, auttaa reumasairauksien ja allergioiden oireisiin sekä aktivoi ihosoluja uudistumaan.

Saunamaailmasta voit varata erilaisia paketteja:

Höyrysauna ja palju 1h 25 €/hlö
Ylellistä yhdessäoloa 1h 35 €/hlö Höyrysauna kuorintasuolalla ja palju kuohuhuomalla (alkoholiton)
Saunamaailma 2h 35 €/hlö Infrapunasauna, höyrysauna, perinteinen sauna ja palju.
Ylellinen saunamaailma 2h 45 €/hlö Infrapunasauna, perinteinen sauna, höyrysauna kuorintasuolalla ja palju kuohujuomalla (alkoholiton)

Turvesauna, kesto noin 1,5h            35€/hlö (max. 4 hengelle yhtä aikaa)

Sisältää vartaloturpeen ja perinteisen saunan sekä ohjeistuksen turvesaunaan. Paljun käyttö mahdollista ennen turvehoitoa.

Turvesaunassa saat levittää vartalollesi turvenaamion, jonka annetaan vaikuttaa saunan lämmössä. Turve vaikuttaa ihon ja kudosten solujen uusiutumiseen, vähentäen tulehduksia, turvotuksia ja puhdistaen kudoksia myrkyistä. Saunan lämpö laajentaa hiussuonia, toimii ravinteiden ja hapen kuljettajana, mikä tekee niistä kestävämpiä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Lämpö myös auttaa turvetta imeytymään suuriltakin alueilta joka takaa paremman ja kestävämmän hyvinvoinnin. Säännöllisellä käytöllä saadaan luonnollinen immuunijärjestelmän vastustuskyky kasvamaan.

Lähetä varauspyyntö

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti