Saunamaailma

Saunamaailma

SAUNAMAAILMA

Hellimön saunamaailmasta löydät infrapunasaunan, höyrysaunan, perinteisen saunan sekä paljun.
Saunat voit varata vain itsellesi tai tulla ystävien, perheen tai työkavereiden kesken. Meillä saunomisen hintaan kuuluu pyyhkeet, kylpytakit, tossut, pefletit, pesuaineet sekä hiustenkuivaajat ovat käytettävissäsi. Pukuhuoneet on erikseen miehille ja naisille, mutta saunaosasto on yhteinen kaikille ja ota sitä varten oma uimapuku mukaan.

SAUNAN VARAUKSET:

1 h / 25€ /hlö
1,5 h / 35€ /hlö
2 h / 40€ /hlö
Kerro varatessasi mitkä saunat haluat varata. Aika on saunomisaikaa, tämän jälkeen voit vielä peseytyä ja pukeutua rauhassa pukuhuoneissamme (max 30min).

VOIT VARATA SAUNAAN LISÄHEMMOTTELUJA: 

+ vartalon kuorinta 5€/hlö
+ kasvonaamiot 5€/hlö
+ naposteltavaa 5€/hlö (pähkinöitä, hedelmiä..)
+ lasilliset alkoholitonta kuohuvaa 5€/hlö
+ alkoholiton olut 5€/hlö
+ makuvesi 10€/kannu

+ ennen saunomista jalkakylvyt ja kupilliset teetä takkatilassamme 5€/hlö

 

TURVESAUNA, kesto noin 1,5h            35€/hlö (max. 4 hengelle yhtä aikaa)

Sisältää vartaloturpeen ja perinteisen saunan sekä ohjeistuksen turvesaunaan. Paljun käyttö mahdollista ennen turvehoitoa.

Turvesaunassa saat levittää vartalolle ja kasvoille turvenaamion, jonka annetaan vaikuttaa saunan lämmössä. Turve vaikuttaa ihon ja kudosten solujen uusiutumiseen, vähentäen tulehduksia, turvotuksia ja puhdistaen kudoksia myrkyistä. Saunan lämpö laajentaa hiussuonia, toimii ravinteiden ja hapen kuljettajana, mikä tekee niistä kestävämpiä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Lämpö myös auttaa turvetta imeytymään suuriltakin alueilta joka takaa paremman ja kestävämmän hyvinvoinnin. Säännöllisellä käytöllä saadaan luonnollinen immuunijärjestelmän vastustuskyky kasvamaan.

-Suosittelemme käyttämään saunaosastollamme uima-asua/bikinejä. Huomioithan, että turve on melko tahraavaa, joten emme suosittele vaaleiden uima-asujen käyttöä turvesaunan yhteydessä. Emme korvaa tahriintuneita uima-asuja. Meiltä saa myös lainaksi uimapukuja, jos oman kohtalo jännittää.

INFRAPUNASAUNA, pelkkä infrapunasauna 30min 20€ kerta/hlö, 5x/80€

Infrapunasaunan lämpö vastaa auringon lähettämää ja kehomme tuottamaa lämpöä, esim liikunnan seurauksena. Lämpöenergia vilkastuttaa verenkiertoa, tehostaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Saunan jälkeen olosi on puhdistunut ja virkeä. Syvälämpö myös lievittää kipuja, auttaa reumasairauksien ja allergioiden oireisiin sekä aktivoi ihosoluja uudistumaan.

 

Huomioithan, että infrapunasaunaa ei suositella kaikille. Voit tarkistaa mahdolliset vasta-aiheet täältä: infrapunasauna info 

Lähetä varauspyyntö

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti