Saunamaailma

Saunamaailma

SAUNAMAAILMA

PALJUMME  ON POISTETTU KÄYTÖSTÄ! Jos lahjakorttiisi sisältyy saunomista, sen voi vaihtaa toiseen palveluumme samalla arvolla tai voit ostaa myös tuotteita. Voit toki varata saunamaailman sen jälkeenkin, mutta ilman paljua. Tilauksessa oli jo uusi poreamme, mutta Kehräämön konkurssin takia laitoimme tilanteen nyt hetkeksi jäihin. Jäämme odottelemaan tulevaisuuden varmistusta ennenkuin teemme niin suuren uuden investoinnin.

Hellimön saunamaailmasta löydät infrapunasaunan, höyrysaunan sekä perinteisen saunan.
Saunat voit varata vain itsellesi tai tulla ystävien, perheen tai työkavereiden kesken. Meillä saunomisen hintaan kuuluu kylpytakit, tossut, pefletit, pesuaineet sekä hiustenkuivaajat ovat käytettävissäsi.

Huom! kustannusten nousun vuoksi, pyyhkeet eivät enää sisälly saunomisen hintaan. Pukuhuoneet on erikseen miehille ja naisille, mutta saunaosasto on yhteinen kaikille ja ota sitä varten oma uimapuku mukaan, lisäksi omat pyyhkeet.

SAUNAVARAUKSET:

0,5h / 20€ / hlö
1h   / 25€ / hlö

1,5h / 30€ / hlö
2h / 35€ / hlö

Pyyhkeen vuokraus 3€/hlö.
Kerro varatessasi mitkä saunat haluat varata. Aika on saunomisaikaa, jonka jälkeen voit vielä käyttää noin 15 minuuttia pukeutumiseen pukuhuoneessa. Jos tarvitset pidempää aikaa pukuhuoneilla saunomisen jälkeen, varmistathan tämän henkilökunnaltamme etukäteen.

VOIT VARATA SAUNAAN LISÄHEMMOTTELUJA: 

+ vartalon kuorinta 5€/hlö
+ kasvonaamiot 5€/hlö
+ naposteltavaa 5€/hlö (pähkinöitä, hedelmiä..)
+ lasilliset alkoholitonta kuohuvaa 5€/hlö
+ alkoholiton olut 5€/hlö

+ ennen saunomista jalkakylvyt ja kupilliset teetä takkatilassamme 5€/hlö

 

TURVENAAMIOSAUNA, kesto 1-1,5h            35€/hlö (max. 4 hengelle yhtä aikaa)

Sisältää vartaloturpeen ja perinteisen saunan sekä ohjeistuksen turvesaunaan.

Turvesaunassa saat levittää vartalolle ja kasvoille turvenaamiota, jonka annetaan vaikuttaa saunan lämmössä. Turve vaikuttaa ihon ja kudosten solujen uusiutumiseen, vähentäen tulehduksia, turvotuksia ja puhdistaen kudoksia myrkyistä. Saunan lämpö laajentaa hiussuonia, toimii ravinteiden ja hapen kuljettajana, mikä tekee niistä kestävämpiä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Lämpö myös auttaa turvetta imeytymään suuriltakin alueilta joka takaa paremman ja kestävämmän hyvinvoinnin. Säännöllisellä käytöllä saadaan luonnollinen immuunijärjestelmän vastustuskyky kasvamaan. Saunan lämpötila on maksimissaan 60 astetta turvesaunassa.

-Suosittelemme käyttämään saunaosastollamme uima-asua/bikinejä. Huomioithan, että turve on melko tahraavaa, joten emme suosittele vaaleiden uima-asujen käyttöä turvesaunan yhteydessä. Emme korvaa tahriintuneita uima-asuja. Meiltä saa myös lainaksi uimapukuja, jos oman kohtalo jännittää. Hellimön turvesauna poikkeaa perinteisestä turvesaunasta hieman, koska meidän vaaleassa saunaosastossa suuren turvemäärän käyttö ei ole mahdollista puhtaanapidon vuoksi.

INFRAPUNASAUNA, pelkkä infrapunasauna 30min 20€ kerta/hlö, sarjakortti 5x/80€

Infrapunasaunan lämpö vastaa auringon lähettämää ja kehomme tuottamaa lämpöä, esim liikunnan seurauksena. Lämpöenergia vilkastuttaa verenkiertoa, tehostaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Saunan jälkeen olosi on puhdistunut ja virkeä. Syvälämpö myös lievittää kipuja, auttaa reumasairauksien ja allergioiden oireisiin sekä aktivoi ihosoluja uudistumaan.

 

Huomioithan, että infrapunasaunaa ei suositella kaikille. Voit tarkistaa mahdolliset vasta-aiheet täältä: infrapunasauna info 

 

Saunoja voi myös liittää muihin hoitoihimme, kuten hemmottelupäiviin: http://www.hellimo.fi/hemmottelupaivat/

Lähetä varauspyyntö

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti