Kanta-asiakkaat

Liity Hellimön kanta-asiakkaaksi! Kanta-asiakkuus on ilmainen. Kanta-asiakkaana saat hoitopisteistä ja saunoistamme -15% (ei koske hierojan ja kosmetologin palveluja tai tarjouksia). Lähetämme kerran kuukaudessa kanta-asiakaskirjeen, jossa kerromme ajankohtaisista asioista ja mahdollisista muutoksista aukioloajoissa tms. Joka kuukausi voimassa on kuukauden kanta-asiakastarjous ja järjestämme lähes joka kuukausi kanta-asiakasillan, jossa pääset edullisesti kokeilemaan hoitopisteitä ja saunomaan sekä nauttimaan kevyttä illallista.

Lisäksi voit liittyä kanta-asiakkaiden erikoistarjoukset listaan. Silloin saat sähköpostiisi vaihtuvan erikoistarjouksen, joka on voimassa aina 2 viikon ajan.

Kanta-asiakkaiden tiedot tallennetaan pöytäkoneemme y-asemalle excel-taulukkoon sekä nimi ja sähköpostiosoite Mailchimp-postitusjärjestelmään, josta kanta-asiakaskirjeemme lähetetään. Jos tahdot erota kanta-asiakkuudesta ja poistaa tietosi kanta-asiakaslistaltamme, ilmoita vain meille ja teemme sen. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.

 

Kanta-asiakkaille yhteistyössä myös:

Alfa Mover -10% ovh-hinnoista
Gym 23 -10% ovh-hinnoista

Liity Hellimön kanta-asiakkaaksi ja hyödynnä upeat edut!